Użytkownik
Dostałem taką wiadomość od [b] BANDYTA
:dołonczcie do nas.... macie durzo członków my mmy mało ale mamy durzo punktów czy nie zrobimy fuzji weszli byśmy do 10
Dostał ktoś może też taką?
Użytkownik
Nie dostałem, ale znajomość ortografii autora jest bardzo "durza" xD Może na stronce klanu napisać kto jest założycielem? Nie będzie problemów z kim się kontaktować w ważniejszych sprawach.
Co do fuzji to raczej jestem przeciwny, ale uważam, że powinna się wypowiedzieć też reszta klanu i dopiero wtedy podejmować jakieś decyzje.
Administrator
jezeli im tak zalezy natej fuzji to dalczego my mamy donich dolaczyc a nie oni ???? Ja jestem przeciwny
Użytkownik
Mnie odrzuca inteligencja tego osobnika. Ja jestem przeciwny tej fuzji, z współpracy z takimi "bystrymi" ludźmi nic dobrego wyjść nie może.
Użytkownik
Dostałem wiadomość od [UV] HUNTER :unas jest mnieej człoków ale jesteśmy bardzo śilni dołoncz do klanu Umarłe Vampiry
Zastanawiam się czy ta gra tak ogłupia że ludzie takie błędy walą.Ten to w jednym zdaniu postarał się o kilka.
Użytkownik
Obczaj jaki sposób zapisania wyrazu "skąd" ja widziałem w tej grze, uwaga famfary ........ z kąt xD xD
Co do huntera jak już mówiłem ze współpracy z takimi ludźmi nic dobrego wyjść nie może, najlepiej ignorować
Administrator
Niektorzy maja bujna fantazje i im na punkcie tej gry odbija sam mam kumpla ktory ostatnio sie tak wkorz nato ze przegral walke ze prawie wywalil kompa za okno (bezmozg)
Użytkownik
Kolejny klan chce z nami się połączyć,ale z tego co się dowiedziałem chcą połaczyć kilka klanów .Odpowiedziałem że się zastanowimy,to akurat nas nic nie kosztuje.
Administrator
He He ja Ciagle jest przeciw a jak mozesz to daj link do tego klanu
fuzje sie przprowadza jezeli klan jest slaby albo ktos juz niechce sie nim zajmowac
Użytkownik
Dostałem coś takiego od [(NZ)] Korelius :
Witam...przchodzę do was z propozycją sojuszu. Warunki sojuszu to wzajemna pomoc np. w czasie prowadzenia wojny, ataki na danego wilkołaka, no i wspólna znajomość. Jeśli jesteście zainteresowani odpisz. Jestem Dyplomatą klanu Nocni Zabójcy i oferuję wam sojusz.
i jeszcze od [UV] PRZODEK :
zapraszam by twuj klan do nas dołonczyłodłonczyło sie od was sporo mocnych człoków zapraszam pozdro powodzenia.
Administrator
Hmmmm... Sojusz popieram gdyz Klan [(NZ)] ..:Nocni Zabójcy:.. jest Dobry a co do fuzji znow wypowiem sie NIE !!!! gdyz wiekszosc dobrych graczy zostala z nami nie ktorzy wogole nie graja a przez tamtych co niby sa tacy dobrzy duzo nam niezaszkodzili bo klan praktycznie wrocil na sowje miejsce He He najciekawsze jest to ze w grafice pisze ze ja jestem Liderem a Twoj Stary Dyplomata a wszystkie propozycje wedruja do ciebie
I najwyrazniej jestesmy dobrzy bo tyle propozycji z Fuzja to ja nigdy niewidzialem !!